Arbete pågår!

I närmare en månad har jag haft bloggpaus, men den uppmärksamme har noterat att jag hunnit förnya utseendet på bloggen. Den har fått ett lite proffsigare utseende och blivit mer av en hemsida. Jag har nämligen tänkt att använda mig av den för att marknadsföra min kommande bok och mina tjänster. Bloggen kommer dock att rulla på som hittills utan några planerade förändringar.

Det känns väldigt segt att arbeta just nu, och jag har än en gång flytt till landet för att inte lockas in i engagemang som drar mitt intresse bort från det som jag måste göra. Jag räknar med att jag har cirka en och en halv månad kvar av arbete med manus innan det är dags för formgivning och korrektur. Jag har bestämt mig för att ge ut avhandlingen tillsammans med universitetet, deras grafiska avdelning och tryck, men att själv stå för distributionen. Jag vill varken avskriva mig upphovsrätten eller gå miste om eventuella försäljningsintäkter.

När jag väl är inne i fasen av praktisk bokproduktion kommer jag nog att uppdatera lite oftare här. Just nu känns det ganska enahanda att rapportera om mina skrivvanor, det händer inte så mycket. Även om jag följer händelserna i omvärlden vill jag absolut inte låta mig dras in i någon kulturdebatt!

Om Anna Brodow Inzaina

Fil. dr i konstvetenskap, skribent
Detta inlägg publicerades i Brodows blandning. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Arbete pågår!

  1. Susanna Varis skriver:

    Lycka till med arbetet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s