Någon som uppgraderat till WordPress premium?

Jag har inte slutat blogga. Jag har bara varit upptagen med en massa andra saker de senaste dagarna som bara känns så oinspirerande att prata om: att lösa tekniska problem i samband med installerandet av vår nya tidning Sardiniafocus.com. Jag är verkligen inte bra på datorer och teknik så det är så mycket att lära och förstå på en gång. Det är meningen att vi i framtiden skall göra en tidning på flera språk som också har ett bokningssystem. En hel del kunder har efterfrågat det.

Om någon har tänkt att använda WordPress som plattform för en mer avancerad hemsida eller tidning eller köpa någon av alla de designade mallar för tidningar, butiker etc. anpassade för WordPress rekommenderar jag starkt att också anlita det webbhotell, Hostgator.com, som rekommenderas av WordPress. Bara med en knapptryckning från deras control panel laddar man lätt upp filer och slipper krånga med att överföra filer via ftp-program. Efter att ha varit i kontakt med deras supportavdelning ett antal gånger känner jag mig också övertygad. Uppladdningen gick på ett kick och man får svar på alla frågor direkt av en mänsklig röst: via chat, telefon eller email 7-24 alla dagar i veckan.

Så nu har jag gjort reklam för Hostgator också, men det är bara för att ni andra som använder WordPress inte ska göra samma misstag som jag och slösa bort onödigt mycket tid att försöka får svar från WordPress support. Säkert får WordPress procent på alla frustrerade kunder de skickar vidare till Hostgator.

Idag ska jag ägna mig åt att skriva ett kapitel i min avhandling. Lugna söndagar är som gjorda för det. Och så ska jag baka. Vi ska nog också ta en promenad i novemberdiset. Jag återkommer när jag har mer inspiration att blogga.

Om Anna Brodow Inzaina

Fil. dr i konstvetenskap, skribent
Detta inlägg publicerades i Brodows blandning, Dagbok. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s